12.4 C
Belgrade

Humanitarni koncert pod sloganom „Niste sami“ za porodice koje su izgubile svoje domove u požaru na Karaburmi

Gradska opština Palilula i Kulturno umetničko i humanitarno udruženje „12 i 5“ organizuju humanitarni koncert za pomoć porodicama koje su ostale bez svojih domova u požaru koji se dogodio 16. aprila u Ulici Husinskih rudara na Karaburmi.

Učesnici koncerta su Dragan Kojić Keba, ŽarkoDančuo, Beki Bekić, Vera Matović, Slavko Banjac, Gordana Lazarević, Aleksandar Ilić, Biljana Jevtić, Dragica Radosavljević Cakana, Acko Nezirović, Danica Krstić, Renato Henc, Tijana Dapčević, Đorđe Čavić, Zorana Pavić, Milenko Pavlov- dramski umetnik, Jasna Đokić, Nemanja Guzijan, Jellena, Biljana Petković, Vesna Dimić, Maja Marinković, Vojislav Spasić i vokalni ansambl „Dankina brojanica“, KUD „Despot Stefan“, Narodni orkestar Siniše Vićentijevića i voditelj Nenad Kamidžorac.

Pozivamo sve građane da posete koncert i time doprinesu pomoći svojim sugrađanima koji su se našli u veoma teškoj situaciji i pokažu im da nisu sami.

Koncert će se održati 16. maja 2022. godine sa početkom u 19 časova na parkingu tržnog centra Karaburma, Mirijevski bulevar 18b.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °