23.9 C
Belgrade

11. rođendan Predškolske ustanove “Surčin”

Sa porukom “Hajde svete budi dete”, Predškolska ustanova “Surčin” proslavila je svoj 11. rođendan. Rođendanska svečanost priređena je u dvorištu vrtića “Biser” u Boljevcima koje je, zahvaljujući deci, bilo pretvoreno u mali slikarski atelje na otvorenom.

Ovom prilikom direktorka surčinskih vrtića Tamara Rodić čestitala je svim zaposlenima, deci i roditeljima rođendan Predškolske ustanove naglasivši da ima razloga za zadovoljstvo, imajući u vidu da je u proteklim godinama ustanova postala bogatija za dva nova objekta, čime je umnogome smanjena lista čekanja za upis dece u vrtiće.

Uz reči zahvalnosti ona je takođe istakla i dobru saradnju sa Gradskom opštinom Surčin i Javnim preduzećima, a rezultat te saradnje jesu i novi objekti i niz aktivnosti namenjenih najmlađim sugrađanima, dok je zajednički plan izgradnja novog centralnog vrtića.

Direktorka je i podsetila da su u protekle dve godine svi zaposleni pokazali izuzetnu odgovornost, trud i organizovanost tokom epidemije korona virusa kako bi vrtići funkcionisali neometano.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
24.9 ° C
25.2 °
23.5 °
29 %
1.5kmh
0 %
Пет
22 °
Суб
15 °
Нед
16 °
Пон
13 °
Уто
7 °