26.4 C
Belgrade

11. rođendan Predškolske ustanove “Surčin”

Sa porukom “Hajde svete budi dete”, Predškolska ustanova “Surčin” proslavila je svoj 11. rođendan. Rođendanska svečanost priređena je u dvorištu vrtića “Biser” u Boljevcima koje je, zahvaljujući deci, bilo pretvoreno u mali slikarski atelje na otvorenom.

Ovom prilikom direktorka surčinskih vrtića Tamara Rodić čestitala je svim zaposlenima, deci i roditeljima rođendan Predškolske ustanove naglasivši da ima razloga za zadovoljstvo, imajući u vidu da je u proteklim godinama ustanova postala bogatija za dva nova objekta, čime je umnogome smanjena lista čekanja za upis dece u vrtiće.

Uz reči zahvalnosti ona je takođe istakla i dobru saradnju sa Gradskom opštinom Surčin i Javnim preduzećima, a rezultat te saradnje jesu i novi objekti i niz aktivnosti namenjenih najmlađim sugrađanima, dok je zajednički plan izgradnja novog centralnog vrtića.

Direktorka je i podsetila da su u protekle dve godine svi zaposleni pokazali izuzetnu odgovornost, trud i organizovanost tokom epidemije korona virusa kako bi vrtići funkcionisali neometano.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.8 ° C
26.9 °
25.2 °
36 %
4.6kmh
0 %
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
25 °
Уто
27 °
Сре
27 °