-0 C
Belgrade

Akcija „Euromedik tima“ – 1000 stabala za Beograd

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji „Euromedik“ u saradnji sa JKP „Zelenilo-Beograd“ u prethodnih nekoliko dana posadio je 300 stabala na javnim zelenim površinama u Gradu.

Zahvaljujući ovoj kompaniji nova stabla krase Levu obalu Save (gde je posađeno 50 stabala bresta i 50 stabala kedra), Park Ušće (50 stabala javora), Tašmajdanski park (50 breza), park Manjež (50 stabala smrče) i zelenu površinu u neposrednoj blizini Hajd parka (50 stabala smrče).

Sadnja ovih stabala izvršena je u okviru društveno odgovorne akcije „1000 stabala za Beograd“, koju je pokrenuo „Euromedik tim“ i biće nastavljane na jesen, kada će Beograd dobiti još 700 stabala kao poklon ove kompanije.

„U ime JKP „Zelenilo-Beograd“, želeo bih da se zahvalim Euromedik timu, a pre svega dr Nataši i dr Nenadu Zlatariću koji su pokrenuli ovu divnu akciju i izabrali JKP „Zelenilo-Beograd“ da im bude partner u realizaciji sadnje stabala. Osim što njihovi stručnjaci svakodnevno vode brigu o zdravlju naših sugrađana, pokazali su da isto tako predano vode računa i o očuvanju životne sredine. Siguran sam da ćemo i u narednom periodu zajednički učestvovati u akcijama uređenja našeg grada“ – izjavio je Slobodan Stanojević, generalni direktor JKP „Zelenilo Beograd“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
light snow
-0 ° C
0.2 °
-0.3 °
99 %
3.1kmh
100 %
Пет
1 °
Суб
1 °
Нед
1 °
Пон
2 °
Уто
5 °