4 C
Belgrade

Aktiv direktora uoči nove školske godine

Povodom početka nove školske godine u Gradskoj opštini Rakovica je održan aktiv direktora rakovičkih osnovnih i srednjih škola kojim je predsedavao predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić.

Osim direktora rakovičkih škola, aktivu je prisustvovao i predstavnik Policijske stanice Rakovica koji se osvrnuo na stanje bezbednosti u školama u prethodnoj školskoj godini. Konstatovano je da je u prethodnoj školskoj godini zabeležen manji broj krivičnih dela, dok je pomenuto da je zabeležen veći broj karakterističnih događaja, gde se veliki deo odnosio na lažne dojave o bombama.

Takođe, razgovaralo se i o tome kako unaprediti bezbednost u rakovičkim školama u predstojećoj školskoj godini.
Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić najavio je dalja ulaganja u rakovičke škole, gde je konstatovano da sva ulaganja imaju za cilj povećanje bezbednosti dece i nastavnika.

Direktori škola su se zahvalili na direktnom kontaktu i dobroj saradnji sa Gradskom opštinom Rakovica i Policijskom stanicom Rakovica. Na sastanku su izneli probleme sa kojima se susreću, gde će za njihovo rešavanje dobiti podršku lokalne samouprave.

Na kraju sastanka konstatovano je da su rakovičke osnovne i srednje škole, spremne za prijem novih đaka i predstojeću školsku godinu.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °