14.6 C
Belgrade

Aktuelni radovi u Dobanovcima

Predsednik Gradske opštine Surčin Stevan Šuša obišao je radove na uređenju centra Mesne zajednice Dobanovci. U ovom trenutku nastavljaju se radovi na uređenju trga koje je započeto prethodne godine. Nakon rekonstrukcije platoa oko spomenika u centru, sada se vrši adaptacija prostora pored crkve, nakon čega će kompletan prostor u ovom delu naselja dobiti nov izgled.

Ovom prilikom predsednik opštine je najavio i ueđenje spomenika palim borcima, a takođe je planirano i izmeštanje benzinske pumpe koja se nalazi prekoputa Osnovne škole „Stevan Sremac“.

Planiranim tempom obavljaju se i radovi na uređenju fasade zgrade škole “Stevan Sremac”, koji su zapravo odgovor na zahteve građana, imajući u vidu da je rekonstrukcija ulaza u školski objekat izazvala pozitivne komentare meštana, istakao je predsednik opštine.

On je naglasio i da izgradnja fiskulturne sale nije bila prazno predizborno obećanje, istakavši zadovoljstvo što se radovi u ovom trenutku obavljaju predviđenom dinamikom.

Nakon završetka radova, planirano je da se u centru Dobanovaca postavi video nadzor, istakao je predsednik opštine.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
14.6 ° C
14.8 °
13.5 °
39 %
3.1kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
22 °
Пет
25 °
Суб
29 °
Нед
24 °

Najnovije

“U prirodu po zdravlje” – Preventivna akcija Doma zdravlja „Voždovac“

Dragi Voždovčani, u cilju prevencije hroničnih, nezaraznih bolesti čiji su uzričnici fizička neaktivnost, pušenje, gojaznost, stres i drugi faktori pozovamo Vas da ovaj vikend...

Za zeleniji Beograd