5.3 C
Belgrade

Aleksandar Šapić, Đorđe Todorović i Jelena Milivojević razgovarali sa građanima Resnika

Kandidati na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” Aleksandar Šapić, Đorđe Todorović i Jelena Milivojević, razgovarali su sa građanima Resnika i naveli da je važno da se razgovara sa narodom, da se čuje šta je njima potrebno, jer samo zajedno možemo od Srbije i Beograda napraviti još bolje mesto za život.

Potrebno je da razgovaramo sa što većim brojem građana i da ih pozovemo da u nedelju glasaju za budućnost Srbije, za mir, za stabilnost i dalji napredak i razvoj.

Đorđe Todorović je podsetio da smo pre 10 godina zajedno krenuli da gradimo uspešnu Srbiju, na tom putu smo sanjali velike snove, korak po korak veliki snovi postali su velika dela.

Naša želja je da na tom putu ostanemo, zato trećeg aprila glasajte za mir i stabilnost, za bolju budućnost, tu budućnost jedino može da ponudi Aleksandar Vučić, rekao je Todorović.

Aleksandar Šapić je naveo da u Srbiji i u Beogradu ne postoji ni jedna oblast koja danas nije daleko bolja nego što je bila.

Da li treba da se radi više, da, treba, ali je isto tako činjenica da nema ni jedne oblasti u društvu koja nije napredovala. To je negde dovoljan pokazatelj u kom pravcu trećeg aprila treba da glasamo i da damo poverenje ljudima koji su učinili nešto za naš grad i za našu zemlju, smatra Šapić.

Jelena Milivojević je naglasila da dela najbolje govore, da se Srbija izgradila i da nastavlja da se gradi.

Glas za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku je glas za mir, stabilnost, napredak i prosperitet Srbije, zaključila je Milivojević.

beogradski.rs / Služba za informisanje SNS

Najnovije

Belgrade
broken clouds
5.3 ° C
6.4 °
3.6 °
86 %
6.2kmh
75 %
Нед
5 °
Пон
3 °
Уто
6 °
Сре
5 °
Чет
1 °