6.2 C
Belgrade

Ana Brnabić i Aleksandar Šapić razgovarali sa građanima Mirijeva

Sa građanima Mirijeva razgovarali su Ana Brnabić i Aleksandar Šapić, kandidati na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Oni su okupljenim građanima poručili da je važno da se svi zajedno borimo za našu Srbiju.

Ana Brnabić navela je da je ona ponosna što je deo Srpske napredne stranke, u kojoj nema podele na građane prvog i drugog reda, već da su joj svi ljudi jednako važni i dodala da se zato jednako ulaže u razvoj svakog dela Srbije.

Ana Brnabić pozvala je okupljene građane da trećeg aprila pokažemo šta je pristojna Srbija, šta je bila čista kampanja i da želimo da glasamo za rad, rezultate, plan, program i jasnu viziju.

Verujem da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost i da će Srbija nastaviti još brže da napreduje, naglasila je Brnabić.

Ona je podsetila da je Srbija napredovala bez obzira na sve teškoće i izazove od poplava, preko migrantske krize, do korona virusa.

Srbija je i tada gradila puteve, brze pruge, bolnice, kliničke centre, škole, vrtiće i uvek smo išli samo napred, zaključila je Brnabić.

Da biste imali jaku ekonomiju morate da imate stabilnu zemlju, a da biste imali stabilnu zemlju morate da imate mir, naveo je Aleksandar Šapić.

Ja zaista verujem u našeg predsednika i naše državno rukovodstvo, da ćemo imati dovoljno mudrosti i znanja da iz cele ove situacije izađemo sa što manje štete, rekao je Šapić i dodao da samo tako možemo da imamo dalji ekonomski razvoj.

beogradski.rs / Služba za informisanje SNS

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °