16.6 C
Belgrade

Antić i Đurović razgovarali sa građanima Karaburme

U okviru predizborne kampanje liste Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda sa građanima Karaburme danas su razgovorali Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije i Ljubiša Đurović, predsednik opštinskog odobra Palilula.

Pre nekoliko desetina godina Karaburma je bila jedno moderno, mirno i uređeno naselje. Na žalost gradska naselja poput ovog gube korak sa vremenom usled nedostatka dovoljne pažnje pre svega od strane lokalne samouprave. Karaburmi su potrebne investicije, ulaganja u infrastrukturu, efikasnije sprovođenje komunalnog reda i bolja higijena. Karaburma zaslužuje da joj se vrati nekadašnji sjaj i dobar glas koji je imala – rekao je Antić.

Karaburma je urbanizovana krajem pedesetih, početkom šezdesetih godina i zahteva veću brigu o fasadama i infrastrukturi koja je neophodna. Zalagaćemo se da se Karaburma u narednom periodu istakne po uređenju komunalne infrastrukture i pre svega zelenih površina i igrališta za decu. Naša obaveza je da o deci vodimo više računa i da nam u prvom planu uvek bude porodica – rekao je Đurović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °