5.7 C
Belgrade

Antić i Đurović razgovarali sa građanima Karaburme

U okviru predizborne kampanje liste Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda sa građanima Karaburme danas su razgovorali Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije i Ljubiša Đurović, predsednik opštinskog odobra Palilula.

Pre nekoliko desetina godina Karaburma je bila jedno moderno, mirno i uređeno naselje. Na žalost gradska naselja poput ovog gube korak sa vremenom usled nedostatka dovoljne pažnje pre svega od strane lokalne samouprave. Karaburmi su potrebne investicije, ulaganja u infrastrukturu, efikasnije sprovođenje komunalnog reda i bolja higijena. Karaburma zaslužuje da joj se vrati nekadašnji sjaj i dobar glas koji je imala – rekao je Antić.

Karaburma je urbanizovana krajem pedesetih, početkom šezdesetih godina i zahteva veću brigu o fasadama i infrastrukturi koja je neophodna. Zalagaćemo se da se Karaburma u narednom periodu istakne po uređenju komunalne infrastrukture i pre svega zelenih površina i igrališta za decu. Naša obaveza je da o deci vodimo više računa i da nam u prvom planu uvek bude porodica – rekao je Đurović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
moderate rain
5.8 ° C
5.8 °
5.7 °
98 %
2.1kmh
75 %
Сре
6 °
Чет
8 °
Пет
12 °
Суб
12 °
Нед
15 °