19.6 C
Belgrade

Antić i Nikodijević razgovarali sa građanima Beograda

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i predsednik beogradskog odbora Nikola Nikodijević razgovarali su danas sa građanima Beograda, predstavljajući listu „Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda“.

Nikodijević je ovom prilikom rekao da se proteklih osam godina građani Beograda uključuju u donošenje najvažnijih odluka.

– Suština politike jeste da stalno komunicirate sa građanima, da razumete njihove potrebe i probleme kao i da ih na najefikasniji način rešavate. Ukoliko, ne komunicirate sa ljudima, ne možete ni voditi ispravnu politiku. Upravo zbog toga, Grad Beograd je u poslednjih nekoliko godina uveo novo pravilo a to je da građani učestvuju u kreiranju budžeta. Ove godine samo imali 9046 različitih predloga za budžet Grada Beograda pristiglih od strane građana, od čega je 1918 usvojeno u sastavni deo budžeta. – istakao je Nikodijević.

Foto: beogradski.rs

Antić je istakao važnost kontinuirane komunikacije sa građanima Beograda.

– Iskoristili smo ovaj divan prolećni dan da razgovaramo sa Beograđanima koju su nam još jednom potvrdili, ono što mi već osećamo tokom ove kampanje, da pre svega žele da se Beograd razvija, ali da ujedno i zadrži taj svoj stari duh i očuva tradicionalne delove grada. Pitanja komunalne higijene su u vrhu prioriteta kao i pitanja kvaliteta vazduha u Beogradu. Iskoristili smo priliku da našim sugrađanima ukažemo koliko je toga učinjeno za ovaj grad, pre svega po pitanju ekologije, ulaganja u ekolški javni prevoz kao i beogradske elektrane – rekao je Antić i dodao da je izuzetno važan segment politike razgovarati sa ljudima, kako bi se dobila kompletna slika.

Foto: beogradski.rs

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
19.6 ° C
19.8 °
18.6 °
40 %
7.2kmh
0 %
Уто
19 °
Сре
16 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
15 °