6.8 C
Belgrade

Antić na konvenciji SPS: Povratak socijalista na Novi Beograd

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Aleksandar Antić, obratio se građanima Novog Beograda, na konvenciji SPS-a održanoj u BelExpo Centru.

Tom prilikom Antić istakao je da su se socijalisti vratili na Novi Beograd, spremni i posvećeni da preuzmu odgovornost za sve stanovnike ove opštine.

– Zahvaljujem se svima na podršci koju smo dobili tokom ove kampanje, na velikom broju razgovora sa Novobeograđanima, na vraćanju poverenja građana. Socijalističkoj partiji Srbije potrebna je podrška, kao što je Novom Beogradu potreban jak SPS, sa ljudima koji socijalnu podršku i državu stavljaju na prvo mesto. Nekad je Novi Beograd važio za crveni grad, i došlo je vreme da se to vrati. Srećan povratak socijalista na Novi Beograd, istakao je Antić.

Antić je podvukao da su prethodnih nedelja kandidati SPS za odbornike u Skupštini grada, kao i članovi rukovodstva, svakodnevno razgovarali sa Novobeograđanima, i zajednički prepoznali veliki broj pitanja koji su značajni za stanovnike ove opštine.

– Novobeogradjani na prvom mestu od nas očekuju da budemo ono što jesmo – levičari koji vode računa o ljudima, i pružaju pomoć onima kojima je najpotrebnija. Oni od nas očekuju novi Dom zdravlja na Bežanijkoj kosi, ali i rekonstrukciju postojećih u Bloku 44 i u ulici Goce Delčeva, novi vrtić u Bloku 70A, obnovu mesnih zajednica i klubova penzionera, uređenje Savskog keja i povezivanje sa Ušćem, uređenje medjublokovskih zelenih površina, i projekte energetske efikasnosti u zgradama. Garantujem da ćemo zajedno sa Novobeograđanima ispuniti ovaj program i sva njihova očekivanja, i iza toga čvrsto stojimo sa našom listom „Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila – gradonačelnik Beograda“, naglasio je Antić.

Potpredsednik SPS-a, istakao je da je u ovim kompleksnim vremenima, Srbiji potrebna stabilnost, i da su se zbog toga socijalisti još jednom odlučili za dobitnu kombinaciju – Aleksandar Vučić predsednik države, Ivica Dačić premijer Srbije.

– Srbiji su potrebni ljudi koji imaju iskustvo, kvalitete i snagu da obavljaju odgovorne državne funkcije i zbog toga je Ivica Dačić naš kandidat za premijera, a Aleksandar Vučić za predsednika države. Veliko hvala Tomi Fili koji je svoj ogroman autoritet i fantastičnu biografiju položio kao garanciju za naš mladi tim, koji u narednim godinama treba da vodi Grad Beograd, i zbog toga smo ubeđeni da će naša lista u Beogradu 3. aprila zadobiti veliko poverenje gradjana,  zaključio je Antić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °