17.6 C
Belgrade

Apel za sve korisnike usluga JP “Vodovod i kanalizacija Grocka“

Obaveštavamo sve potrošače, da je došlo je do povećane i nenamenske potrošnje vode i nestanka iste u svim višim delovima u svim naseljima.

Molimo sve korisnike usluga JP „Vodovod i kanalizacija Grocka“ da vodu iz javnog vodovoda koriste isključivo za potrebe u svojim domaćinstvima (za ličnu higijenu, pranje posuđa i veša).

JP“Vodovod i kanalizacija Grocka“ u svim naseljima vodu crpi iz bušenih bunara, koji su ograničenog kapaciteta i zadovoljavaju potrebe stanovništva , isključivo ako se ista troši racionalno i namenski.

Na teritoriji koju snabdevamo vodom preovladavaju domaćinstva sa kućama i okućnicama, kao i domaćinstva koja se bave poljoprivredom, pa se voda u prolećnim i letnjim mesecima u svim godinama iza nas troši nenamenski, a tim se dodatno ugrožava vodosnabdevanje.

Koristimo priliku da Vas podsetimo da je zabranjeno punjenje bazena, navodnjavanje, zalivanje, prskanje poljoprivrednog zemljišta vodom iz Javnog vodovoda, kao i da ćemo sve koje uočimo da to rade isključivati sa mreže i prijaviti ih inspekciji .

U nadi da ćete prihvatiti ovaj Apel unapred Vam se zahvaljujemo .

Ukoliko ne dođe do smanjenja potrošnje vode, bićemo prinuđeni da pristupimo sprovođenju planskih restrikcija.

JP „Vodovod i kanalizacija Grocka“

Najnovije

Belgrade
clear sky
17.6 ° C
17.8 °
16.4 °
48 %
4.6kmh
0 %
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
17 °
Суб
11 °
Нед
16 °