12 C
Belgrade

Asfaltirana ulica Maksima Trpkovića u Malom Mokrom Lugu

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, sa saradnicima, je obišao ulicu Maksima Trpkovića u Malom Mokrom Lugu u kojoj su završeni radovi na asfaltiranju.

Vladan Jeremić je zahvalio ljudima koji žive u ovom delu Zvezdare na podršci i razumevanju i rekao da je zadovoljstvo koje su građani pokazali nakon završetka asfaltiranja podsticaj da Opština nastavi da uređuje Zvezdaru.

„Iz budžeta Opštine je za asfaltiranje 200 metara ulice Maksima Trpkovića i 100 metara ulice Vitezova Karađorđeve zvezde izdvojeno 5.000.000 dinara bez PDV-a i time smo, na zdovoljstvo građana, rešili višegodišnji problem koji su imali stanovnici ovog dela Zvezdare”-rekao je Jeremić i istakao da su u toku radovi i u Volginoj, Šibeničkoj i Bukureškoj ulici, a njihovim završetkom kvalitet saobraćajne infrastrukture na Zvezdari će biti unapređen.

Stanovnici ulice Maksima Trpkovića zahvalili su Opštini i predsedniku Jeremiću na angažovanju da ulica bude asfaltirana i istakli da sada više nema udarnih rupa i prašine sa kojima su više godina imali problem.

beogradski.rs / GO Zvezdara

Najnovije

Belgrade
light rain
12.5 ° C
13.6 °
11.7 °
68 %
1.5kmh
100 %
Пет
19 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
7 °
Уто
2 °