4 C
Belgrade

Asfaltirana ulica Maksima Trpkovića u Malom Mokrom Lugu

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, sa saradnicima, je obišao ulicu Maksima Trpkovića u Malom Mokrom Lugu u kojoj su završeni radovi na asfaltiranju.

Vladan Jeremić je zahvalio ljudima koji žive u ovom delu Zvezdare na podršci i razumevanju i rekao da je zadovoljstvo koje su građani pokazali nakon završetka asfaltiranja podsticaj da Opština nastavi da uređuje Zvezdaru.

„Iz budžeta Opštine je za asfaltiranje 200 metara ulice Maksima Trpkovića i 100 metara ulice Vitezova Karađorđeve zvezde izdvojeno 5.000.000 dinara bez PDV-a i time smo, na zdovoljstvo građana, rešili višegodišnji problem koji su imali stanovnici ovog dela Zvezdare”-rekao je Jeremić i istakao da su u toku radovi i u Volginoj, Šibeničkoj i Bukureškoj ulici, a njihovim završetkom kvalitet saobraćajne infrastrukture na Zvezdari će biti unapređen.

Stanovnici ulice Maksima Trpkovića zahvalili su Opštini i predsedniku Jeremiću na angažovanju da ulica bude asfaltirana i istakli da sada više nema udarnih rupa i prašine sa kojima su više godina imali problem.

beogradski.rs / GO Zvezdara

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °