13 C
Belgrade

Asfaltiranje Kolubarske ulice u mesnoj zajednici Belo Polje

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice u mesnoj zajednici Belo Polje. Nakon izgradnje dela Kolubarske ulice, Belo Polje dobiće vezu sa Arboretumom i direktno sa kružnim tokom kod hotela na ulazu u Obrenovac. Danas su radove na ovoj putnoj deonici obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Belo Polje Nemanja Ilić naglasio je važnost ove ulice za građane ovog dela opštine koji će, kako kaže, jednostavnije stizati na svoja radna mesta, ali i lakše se kretati ka Beogradu, budući da neće morati prolazi kroz centar grada, već će moći da koriste novoizgrađenu obilaznicu kao alternativni pravac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić ovom prilikom najavio je građevinske radove širom opštine Obrenovac.

– Danas su izvođači radova u mesnoj zajednici Belo Polje, paralelno se izvode radovi u mesnoj zajednici Baljevac, nakon čega se prelazi u Konatice, uradiće se putevi u Poljanama, Piromanu i Broviću, a nakon toga počinju radovi u Ljubiniću, Drenu i Vukićevici, potom u Orašacu i Trstenici. Radove ćemo izvoditi sve dok ne stignemo asfaltom do svake kuće – rekao je Berić.

Radovi se obavljaju na Kolubarskoj ulici u dužini od 658 metara, a nadležni navode da bi trebalo da se završe do kraja dana.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °