3.1 C
Belgrade

Asfaltiranje parking platoa u Rvatima

U toku su radovi na asfaltiranju parking platoa ispred jedne od najvećih stambenih zajednica u naselju Rvati u ulici Branislava Nušića površine 1200 kvadratnih metara. Radove su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Slavko Berić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca je rekao da se projekat ”Asfalt do svake kuće” nastavlja.

– Svaki lep dan koristimo da mašine angažujemo i da uđemo u svako selo i mesnu zajednicu naše opštine Obrenovac. Radovi će se izvoditi do kraja godine, dokle god to vremenski uslovi dozvole – naglasio je Berić i detaljnije objasnio današnje radove.

– Mi kao što vidite ovde rešavamo neke decenijske probleme. Ovde je zaista bio problem sa parking platoom ispred ove najveće stambene zajednice u našoj Gradskoj opštini. Vidite da radimo i prilaz samom platou, tačnije krak Rvaćanske ulice od 220 metara koji spaja ovaj plato sa ulicom Branislava Nušića i radimo sam plato koji je površine 1200 metara kvadratnih – naveo je Berić.

– Paralelno sa tim se odvijaju i radovi u našim mesnim zajednicama u Skeli i Draževcu. Radi se tamponiranje i priprema za asfalt treće faze Kupinačke ulice koja izlazi na Rvaćansku ulicu i to je nešto što sve nas ispunjava i čini nas srećnim – zaključio je Berić.

Sabahudin Suljanović, upravnik stambene zajednice je izjavio da se na asfaltiranje parking palto čekalo više godina i izrazio zahvalnost Gradskoj opštini Obrenovac i Javnom preduzeću za izgradnju.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
3.1 ° C
3.8 °
1.7 °
70 %
3.6kmh
0 %
Сре
3 °
Чет
10 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
3 °