25.5 C
Belgrade

Asfaltiranje putne deonice u centralnom delu gradske opštine Obrenovac

Obavljaju se radovi na asfaltiranju Ulice Miloša Obrenovića kod broja 36. Biće asfaltirana putna deonica u dužini od 80 metara . Danas su građevinske radove obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković istakao je, da su nakon rešenih imovinsko-pravnih problema, stvoreni uslovi za asfaltiranje ove putne deonice.

– Ponosni smo na činjenicu, da se paralelno čak 11 projekata realizuje na teritoriji III mesne zajednice. Uskoro se završavaju radovi na izgradnji staze na Vašarištu, kao i radovi u naselju Topolice – poručio je Stanković.

Predsednik Saveta III mesne zajednice Igor Vjetrović naglasio je da su se građani koji imaju stambene objekte u ovom delu Ulice Miloša Obrenovića, obratili Savetu mesne zajendice sa zahtevima za asflatiranje ove putne deonice.

– Uporedo sa ovim radovima obavljaju se građevinski radovi u naselju Vašarište, na izgradnji staze u dužini od 230 metara, kao i u naselju Topolice, gde se gradi plato sa novim parking mestima. Ovo je pokazatelj odgovornosti Gradske opštine Obrenovac prema građanima, jer su ovo radovi koji se sprovode upravo zbog potreba građana – naveo je Vjetrović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
23.9 ° C
24.8 °
22.1 °
65 %
2.6kmh
40 %
Суб
24 °
Нед
23 °
Пон
17 °
Уто
22 °
Сре
17 °