11.4 C
Belgrade

Beogradska zima u Grockoj

U osnovnoj školi „Ilija Garašanin“ u Grockoj (FOTO), održana je manifestacija „Beogradska zima“, u okviru koje je nastupila Ivana Peters, zajedno sa horom OŠ „Miloje Vasić“. Nakon nastupa, mališani su imali priliku da uživaju u predstavi „Pinokio“.

Gradska opština Grocka u saradnji sa Gradom Beogradom i Dečjim kulturnim centrom, organizovala je manifestaciju Beogradska zima za naše mališane, koja se održala u Kaluđerici, Umčarima i Grockoj, kako bi naši mališani imali priliku da uživaju u bogatim kulturno umetničkim programima.

U Kaluđerici, 27.12.2021.godine organizovano je svečano otvaranje klizališta „Novogodišnja čarolija“ u dvorištu OŠ „Aleksa Šantić,a nakon svečanog otvaranja, održana je predstava za decu pod nazivom „Potraga za Deda Mrazom“. U Umčarima, 13.01.2022. godine, u školskom dvorištu OŠ „Mića Stojković“,u okviru manifestacije „Beogradska zima“ održao se muzički program Dečjeg kulturnog centra. U Kulturno-umetničkom programu nastupila je Leontina Vukomanović, zajedno sa horom OŠ „Sveti Sava“ čiji je dirigent bila Mila Đačić.

Nakon toga , održana je predstava „Pinokio“.

Zahvaljujemo se svim mališanima što su i ove godine došli da se svi zajedno družimo i uživamo u programu koji je posebno osmišljen za njih.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °