-2.6 C
Belgrade

„Beogradski noćni market” na pijaci „Blok 44”

Prvi ovogodišnji „Beogradski noćni market”, koji zajednički organizuju JKP „Gradske pijace” i udruženje „Najjači ukusi Srbije”, održaće se u petak, 25. marta, od 18 do 24 časa na pijaci „Blok 44”, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Posetioce će očekivati veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka „začinjenih” ukusnim slatkim poslasticama i slanim specijalitetima šampiona pijaca, restorana i barova.

Na 28. po redu „Beogradskom noćnom marketu”, posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji učestvovati veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i malih porodičnih radionica sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko-gastronomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, te odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda. 

JKP „Gradske pijace” i „Najjači ukusi Srbije” već šestu godinu organizuju „Beogradski noćni market”, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista i do sada primio oko milion posetilaca. 

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
-1.8 ° C
-1.2 °
-2.6 °
73 %
4.1kmh
75 %
Уто
-2 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °