-4.3 C
Belgrade

Besplatna pripremna nastava za završni ispit za osmake: Produžen rok za prijave

Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje da je produžen rok za prijave za pohađanje besplatne pripremne nastave za završni ispit za osmake.

Podsećamo, gradska opština Stari grad i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit za osmake. U skladu sa svim epidemiološkim merama i preporukama, nastava će se odvijati vikendima, počevši od 26. februarau Velikoj sali Gradske opštine Stari grad, Makedonska br 42.

Predviđeni fond časova iz srpskog i matematike je 50 (25 dvočasa) dok pripremna nastava za kombinovani test obuhvata 15 časova, tačnije po 3 dvočasa za svaki predmet – fizika, hemija, istorija, biologija i geografija.

Nakon kreiranja rang liste biće održan roditeljski sastanak na kojem će roditelji čija će deca pohađati nastavu dobiti sve informacije o terminima i predavačima.

Svi zainteresovani roditelji, koji žele da prijave svoje dete na ovaj program, moraju posedovati Starogradsku karticu koju na vrlo jednostavan način mogu pribaviti u Uslužnom centru GO Stari grad.

Radno vreme Uslužnog centra je od 08,00 do 16,00 časova, a sve informacije možete dobiti i putem poziva na telefon 0800 07 77 75.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
-4.3 ° C
-3.7 °
-5.3 °
83 %
3.1kmh
20 %
Сре
1 °
Чет
2 °
Пет
2 °
Суб
4 °
Нед
2 °