2.9 C
Belgrade

Besplatna pripremna nastava za završni ispit za osmake: Produžen rok za prijave

Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje da je produžen rok za prijave za pohađanje besplatne pripremne nastave za završni ispit za osmake.

Podsećamo, gradska opština Stari grad i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit za osmake. U skladu sa svim epidemiološkim merama i preporukama, nastava će se odvijati vikendima, počevši od 26. februarau Velikoj sali Gradske opštine Stari grad, Makedonska br 42.

Predviđeni fond časova iz srpskog i matematike je 50 (25 dvočasa) dok pripremna nastava za kombinovani test obuhvata 15 časova, tačnije po 3 dvočasa za svaki predmet – fizika, hemija, istorija, biologija i geografija.

Nakon kreiranja rang liste biće održan roditeljski sastanak na kojem će roditelji čija će deca pohađati nastavu dobiti sve informacije o terminima i predavačima.

Svi zainteresovani roditelji, koji žele da prijave svoje dete na ovaj program, moraju posedovati Starogradsku karticu koju na vrlo jednostavan način mogu pribaviti u Uslužnom centru GO Stari grad.

Radno vreme Uslužnog centra je od 08,00 do 16,00 časova, a sve informacije možete dobiti i putem poziva na telefon 0800 07 77 75.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
2.6 ° C
2.8 °
2.4 °
96 %
1.5kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °