6.8 C
Belgrade

Besplatni časovi plesa u februaru za decu

Plesni klub „Aurora”, tradicionalno je u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa „Besplatni plesni  februar”.

Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku februara meseca besplatno pohađaju časove plesa različitih plesnih stilova. Časovi  će se održavati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom u prostorijama Plesnog kluba „Aurora”, Ustanička 189, a polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri ponuđena plesna stila: latino plesovi, džez dens i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što više dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.U eri velikih plesnih šou programa i ogromne popularizacije plesa kao zdravog načina života, idealnog izbora za rekreaciju i velikih mogućnosti  koje nudi za  dalje profesionalno sportsko bavljenje, Plesni klub „Aurora” kao dugogodišnji lider u oblasti plesa i organizator mnogobrojnih plesnih manifestacija i takmičenja u Beogradu, nudi svojim polaznicima idealnu priliku da u februaru plešu sa njima i otkriju ovu prelepu disciplinu.

Rezervacije i prijave, kao i dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Plesnog kluba „Aurora” 069 2881 776.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °