16.7 C
Belgrade

Besplatni izleti za penzionere sa Savskog venca

Za najstarije sugrađane predviđen je jednodnevni besplatni izlet 1. marta kada će imati mogućnost obilaska atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji: Golubačka tvrđava, manastir Tumane i Kučevo.

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja. Golubačka tvrđava je srednjevekovna tvrđava i kulturni spomenik od izuzetnog značaja, a danas predstavlja turističku atrakciju i privlači veliki broj domaćih i inostranih turista.

Prijave se vrše svakog radnog dana od 8 do 15 časova na brojeve telefona 011 / 3615-388 i 011 / 3615-389.

Briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac koja i ove godine nastavlja sa organizacijom besplatnih izleta za penzionere sa teritorije opštine. Besplatni izleti su deo redovnih aktivnosti opštine Savski venac i tradicionalno se organizuju dugi niz godina sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima.

Usled pandemije izazvane korona virusom, izleti se organizuju u skladu sa epidemiološkim merama propisanim od Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.7 ° C
17.8 °
15.7 °
96 %
1.5kmh
0 %
Суб
26 °
Нед
24 °
Пон
17 °
Уто
21 °
Сре
17 °