12.4 C
Belgrade

Besplatni izleti za penzionere sa Savskog venca

Za najstarije sugrađane predviđen je jednodnevni besplatni izlet 1. marta kada će imati mogućnost obilaska atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji: Golubačka tvrđava, manastir Tumane i Kučevo.

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja. Golubačka tvrđava je srednjevekovna tvrđava i kulturni spomenik od izuzetnog značaja, a danas predstavlja turističku atrakciju i privlači veliki broj domaćih i inostranih turista.

Prijave se vrše svakog radnog dana od 8 do 15 časova na brojeve telefona 011 / 3615-388 i 011 / 3615-389.

Briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac koja i ove godine nastavlja sa organizacijom besplatnih izleta za penzionere sa teritorije opštine. Besplatni izleti su deo redovnih aktivnosti opštine Savski venac i tradicionalno se organizuju dugi niz godina sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima.

Usled pandemije izazvane korona virusom, izleti se organizuju u skladu sa epidemiološkim merama propisanim od Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °