32.1 C
Belgrade

Bez vode delovi Barajeva, Lazarevca i Čukarice

Tokom radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, 19. maja od 8 do 20 sati povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak imaće potrošači u delovima opština Barajevo, Lazarevac i Čukarica, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak u delovima opštine Barajevo imaće građani u Nenadovcu, Glumčevom brdu, Dražanovcu, Staroj Lipovici, Plandištu, Guncatima, Stražariji, Karauli, Srednjem kraju, Gaju, Ravnom Gaju, Barajevu, Meljaku, Baćevcu, Šiljakovcu, Vraniću, Taraišu, Boždarevcu, Velikom Borku, Beljini i Lisoviću.

Takođe, na teritoriji opštine Lazarevac povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak imaće građani Leskovca, Stepojevca i Vrbovna, a na teritoriji opštine Čukarica građani Ulice 1. maja – Velika Moštanica.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi: www.bvk.rs.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
31.8 ° C
32.4 °
30.7 °
36 %
2.6kmh
0 %
Пон
34 °
Уто
35 °
Сре
36 °
Чет
37 °
Пет
39 °