23.5 C
Belgrade

„Blink festival” u okviru manifestacije „Leto na Zvezdari”

Pod pokroviteljstvom GO Zvezdara, tokom predstojećeg vikenda, 25 i 26. juna biće održan prvi Blink festival u dvorištu bivše fabrike „Kluz”. Blink festival će ugostiti niz renomiranih regionalih i domaćih izvođača, miljenika alternativne, pop, trep i pop-pank kulture. Program se održava na dve bine.

Pored muzičkog programa na dve festivalske bine, na prvom Blink festivalu u Beogradu posetioce očekuje bogat prateći program i zanimljivi izlagači. Uz nastupe hedlajnera za ove dve večeri, Ružno Pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u prostor nekadašnje fabrike Kluz programu na glavnoj bini pridružiće se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa, kao i hrvatski pank duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program. Dino Brničanin, crtač stripova poznat kao Art.xv će na licu mesta raditi stripove i karikature posetiocima, a one će već u toku festivala biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala. Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs.

Festivalske kapije se otvaraju od 17 sati, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara “New artist showcase“ na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača.

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođača na Karma stejdžu pod sloganom „Let`s party“, pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz „PopZone“ i „Vikendcelunoć“ tematski kolektiv.

U subotu, glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, kolektiv koga ljudi znaju sa nastupa na SeaStar i Exit festivalu, a tu je i „Kultura“ iz Novog Sada.

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i onlajn.

Učesnici:

– 25. jun: Kukus, Pajak, Ba$ha, Ivan Jegdić, Tam, Blink party, Elon, From the heart, PopZone, Vikendcelunoć

– 26. jun: Ružno pače,, Sixpack, Keni nije mrtav, Đurađ Đuričić and Blink live set, Akomeneželiš, Luzeri, Raskid13,Traples, Kultura.

beogradski.rs / GO Zvezdara

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.4 ° C
26.9 °
24.7 °
36 %
6.2kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °