2.5 C
Belgrade

Braunović: Sve učestaliji napadi od strane takozvanih ekologa i patriota

Igor Braunović, predsednik Udruženja „Naša Drina“ i kandidat za narodnog poslanika na listi Socijalističke partije Srbije, govorio je u Aranđelovcu, na predizbornoj konvenciji Ivica Dacić – premijer Srbije.

Na početku obraćanja predsednik Udruženja „Naša Drina“ Igor Braunović prisutnima je rekao da je siguran da i oni primećuju ovih dana kako učestalo i sve češće kreću napadi na njegov ekološko – patriotski pokret i na njihovu listu. Istakao je da je to od strane onih takozvanih ekologa i patriota, koji se zovu na jedno slovo, a kad god napišu i drugo slovo, obavezno slažu. Istakao je, takođe, da zna i zašto su u panici. U panici su jer znaju da su pri kraju privođenja posla i da će vrlo brzo „Naša Drina“ izaći sa tužbom NATO alijanse.

Rekao je prisutnima da će otkriti kakvi su oni to ekolozi, čime se bave i šta im je cilj. Nije još mislio da to otkrije, ali ih je juče, u srcu Šumadije, u Aranđelivcu, obavestio da će vrlo brzo platiti ono što su radili srpskome narodu.

Kao prvi šumar Srbije morao je da pomene još jednu stvar, a to je da je nedaleko odavde dogovoren i organizovan i srpski ustanak, a organizovao ga je niko drugi do Karađorđe Petrović, koji je takođe bio šumar, koji je, dok je bio u izgnanstvu u manastiru Krušedol čuvao manastirske šume.

Za kraj je samo želeo da kaže da je 3. april blizu i da je njihovo slavlje još bliže. Završio je obećanjem da će Udruženje „Naša Drina“ 3. aprila prvo slaviti Ratka i njegovu pobedu, a onda njihovog Ivicu i njegovu veliku pobedu.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °