11.4 C
Belgrade

Brnabić: Pristojna Srbija ponovo će pobediti

Sa građanima Sremčice danas je razgovarala kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” Ana Brnabić, koja je okupljenim građanima poručila da se trudi da stigne do svakog građanina i da predstavi sve ono što je urađeno.

Sve ovo što smo izgradili, izgradili smo zajedno, izgradili smo zahvaljujući pre svega vama i vašoj podršci. Zato što ste vi verovali da možemo da promenimo stvari u Srbiji i da jedina granica jesu samo naši snovi, istakla je Ana Brnabić i dodala da su trećeg aprila najvažniji izbori do sada.

Služba za informisanje SNS

Moramo da obezbedimo da našu zemlju vode pametni, iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, a to je pre svega Aleksandar Vučić. Ne smemo u ovom trenutku da se igramo sa tim ko će nas voditi kroz ovako krizna vremena, naglasila je Brnabić.

Mi ne verujemo u politiku praznih priča, lepih priča, filozofije, mi verujemo u rezultate, plan i program. Mi smo ovde u službi građana, funkcije nisu najvažnije, važno je da svaki dan uspemo da uradimo nešto, od najmanje stvari kao što je dečije igralište do najveće stvari kao što je Klinički centar. Da svaki dan nešto u našoj zemlji promenimo na bolje, rekla je Brnabić.

Služba za informisanje SNS

Prema rečima Ane Brnabić trećeg aprila biramo između toga da li želimo da se vratimo u prošlost ili želimo da nastavimo da idemo u budućnost, da li želimo one čiji je plan i program rušenje ili želimo one koji grade.

Ja mislim da će pristojna Srbija ponovo pobediti i da će pobediti ubedljivije nego ikada do sada. Idemo do pobede trećeg aprila, ubedljive pobede na svim nivoima, zaključila je Brnabić.

Služba za informisanje SNS

beogradski.rs / Služba za informisanje SNS

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °