6.2 C
Belgrade

Čestitka predsednika opštine Surčin povodom Svetog Save

Povodom školske slave, Svetog Save, u ime svojih saradnika i u svoje lično ime upućujem najiskrenije čestitke predškolcima i đacima, vaspitačima, učiteljima i nastavnicima i svim članovima institucija u sistemu obrazovanja.

Sa posebnim zadovoljstvom želim da čestitam kolektivu Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Surčina na priznanju dobijenom za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji u 2021. godini, čestitam im Svetosavsku nagradu.

Deci i mladima želim da mudrost, darovitost, produhovljenost i maštovitost, kao osobine koje su krasile Svetog Savu, krase i njihove generacije i da budu ponos, bogatstvo i nada svojih roditelja.

Zaposlenima u prosveti želim da budu dostojni uzori svojim učenicima, dostojni junaci njihovog detinjstva i odrastanja, kako bi zauvek ostali deo njihovih uspomena na najleše đačko doba.

Negujući večno nadahnuće svetosavlja, čuvajmo srpski jezik i pismo. Sledeći mudrost Svetoga Save, omogućimo deci i mladima da sigurno koračaju ka ostvarenju svojih snova, uz svakodnevno usvajanje novih znanja.

Srećan Savindan!

Predsednik Gradske opštine Surčin

Stevan Šuša

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °