2.9 C
Belgrade

Članovima OO invalida rada Lazarevca uručeni poklon vaučeri

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević podelio je danas 100 poklon vaučera u iznosu od 4.000 dinara članovima Opštinske organizacije invalida rada sa najmanjim primanjima. Uz poklon vaučer, penzioneri će dobiti i bonus paket u prodajnim objektima marketa „Family Đurović“, gde mogu i iskoristiti navedene vaučere za kupovinu.

Do realizacije ove aktivnosti došlo se na inicijativu Opštinske organizacije invalida rada koja je opštini uputila molbu za pomoć njihovim članovima sa najmanjim primanjima, naveo je Stević ovom prilikom i dodao da iznos 4.000 dinara nije preveliki, ali je svakako znak pažnje prema ovoj kategoriji stanovnika naše opštine.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević najavio je ovom prilikom da će već od juna meseca za penzionere sa teritorije opštine biti organizovani i jednodnevni izleti a od septembra, po rečima predsednika opštine, penzioneri mogu očekivati još jednu novčanu pomoć.

Poklon vaučere, koji su uručeni penzionerima Opštinske organizacije invalida rada Lazarevca mogu se iskoristiti za kupovinu prehrambenih proizvoda, hleba, svežeg mesa, suhomesnatih proizvoda, kućne hemije, slatkiša, mlečnih proizvoda, bezalkoholnih pića, voća i povrća, ali ne i za kupovinu cigareta, štampe i alkoholnih pića.

beogradski.rs / GO Lazarevac

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °