14.8 C
Belgrade

Čukarički penzioneri u obilasku Fruške gore

U organizaciji Turističke organizacije opštine Čukarica, čukarički penzioneri su do sada obišli više zanimljivih lokacija širom Srbije. Ove subote, 120 čukaričkih penzionera se družitilo i uživalo na jednodnevnom izletu i tom prilikom obišli su Sremske Karlovce, Manastir Krušedol, Vrdnik, Manastir Ravanica i Manastir Hopovo.

Izleti se organizuju uz podršku Gradske opštine Čukarica, a pred polazak penzionere je pozdravio i predsednik opštine Srđan Kolarić poželevši im srećan put i lepo druženje na izletu.

“Sa ciljem poboljšanja društvenog aktivizma naših najstarijih sugrađana, organizovali smo brojne izlete tokom kojih su naši seniori obilazili prirodne, istorijske i kulturne znamenitosti naše zemlje. Verujem da će današnji izlet na Frušku goru biti nezaboravno iskustvo i prilika da penzioneri upoznaju ovaj deo Srbije ili se podsete na ovu prelepu destinaciju“, istakao je Srđan Kolarić poručujući da se ovim vidom programa opština trudi da podigne kvalitet života seniora i treće doba im učini što lepšim i sadržajnijim.

Tokom ove godine na izlete je, u organizaciji TO Čukarica i podršku GO Čukarica, na izlete išlo skoro 3000 penzionera, a obišli su Vrnjačku banju, Manastir Tumane i Srebrno jezero.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
14.8 ° C
15.2 °
14.1 °
55 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °