4.6 C
Belgrade

„Dan Nemačke” u Dečjem kulturnom centru

Zabavno-obrazovni program za decu i mlade pod nazivom „Dan Nemačke” održaće se 3. juna u 10 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd.

Dečji kulturni centar Beograd i Gete institut potpisali su zvanični sporazum o saradnji u okviru programa „Međunarodni klub prijateljstva”. Osim Gete instituta, partneri Dečjeg kulturnog centra su Savezna uprava za školstvo u inostranstvu (ZfA), Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD), Ambasada Savezne Republike Nemačke Beograd, Nemačka škola Beograd, „Crater” trening centar, Udruženje „Zabuna”.

Posetioce očekuje niz zabavnih i edukativnih sadržaja. Ulaz je slobodan uz prijave na linku: https://forms.gle/kNpKFWwZLZVUt7mq5

Osim programa „Dan Nemačke”, u okviru saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Gete instituta, u planu su brojne aktivnosti tokom 2022. godine.

„Međunarodni klub prijateljstva” DKCB približava udaljene predele, drugačije kulture, umetnost, književnost i tradiciju mnogih naroda na zabavan i drugačiji način putem kreativnih radionica, koncerata, filmova i predstava.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
4.6 ° C
4.8 °
3 °
81 %
4.1kmh
0 %
Сре
6 °
Чет
5 °
Пет
6 °
Суб
8 °
Нед
5 °