3.2 C
Belgrade

„Dan Nemačke” u Dečjem kulturnom centru

Zabavno-obrazovni program za decu i mlade pod nazivom „Dan Nemačke” održaće se 3. juna u 10 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd.

Dečji kulturni centar Beograd i Gete institut potpisali su zvanični sporazum o saradnji u okviru programa „Međunarodni klub prijateljstva”. Osim Gete instituta, partneri Dečjeg kulturnog centra su Savezna uprava za školstvo u inostranstvu (ZfA), Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD), Ambasada Savezne Republike Nemačke Beograd, Nemačka škola Beograd, „Crater” trening centar, Udruženje „Zabuna”.

Posetioce očekuje niz zabavnih i edukativnih sadržaja. Ulaz je slobodan uz prijave na linku: https://forms.gle/kNpKFWwZLZVUt7mq5

Osim programa „Dan Nemačke”, u okviru saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Gete instituta, u planu su brojne aktivnosti tokom 2022. godine.

„Međunarodni klub prijateljstva” DKCB približava udaljene predele, drugačije kulture, umetnost, književnost i tradiciju mnogih naroda na zabavan i drugačiji način putem kreativnih radionica, koncerata, filmova i predstava.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
mist
3.2 ° C
3.5 °
2.5 °
99 %
3.1kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °