12.4 C
Belgrade

Delovi Palilule i Novog Beograda u četvrtak bez vode

Stavljanje u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Palilula prouzrokovaće prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova ove opštine u četvrtak, 9. februara, saopšteno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog pomenutih radova u četvrtak, od 8 sati do ponoći, bez vode će ostati potrošači u ulicama Ivana Milutinovića, parna strana (od Valjevskog odreda do Petra Drapšina), Kosovskoj, Marka Oreškovića, 7. jula, Ličkoj, Narodnog fronta i okolnim ulicama.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, u četvrtak, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici surčinski put (od Zografske do Aleksandra Vuča).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a „Vodovod” apeluje na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

BVK

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °