6.2 C
Belgrade

Demontaža nelegalnih priključaka sa stubova javnog osvetljenja

Ekipe JKP „Javno osvetljenje” Beograd danas su tokom prepodneva, uz asistenciju zaposlenih iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije, izvršili demontažu nelegalnih priključaka sa stubova javnog osvetljenja duž Ibarskog puta, od ukrštanja sa Ulicom pilota Mihaila Petrovića do skretanja za Labudovo brdo, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Uvidom nadležnih službi na licu mesta, a po prijavi građana, ustanovljeno je da se sa sedam stubova javnog osvetljenja zloupotrebljava električna energija namenjena javnom osvetljenju i distribuira ka više pojedinačnih potrošača u nehigijenskim naseljima duž Ibarskog puta, čime je pričinjena znatna materijalna šteta.

Modifikovanjem i nestručnim polaganjem instalacije ugrožava se bezbednost, te zloupotrebljava i devastira javna imovina.

Iz ovog preduzeća apeluju na sugrađane da, ukoliko primete nelegalno priključenje na instalaciji javnog osvetljenja, svoje zapažanje prijave kontrolno komandnom centru JKP „Javno osvetljenje” Beograd ili Beokom servisu, kako bi se izbegle neželjene posledice.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °