12 C
Belgrade

Deo korisnika u centru grada bez grejanja

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada grejnom području toplane „Novi Beograd”, danas u 9 časova biće prekinuta isporuka grejanja, saopšteno je iz JKP-a „Beogradske elektrane”.

Zbog otklanjanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Iz ovog preduzeća podsećaju, trasa magistralnog toplovoda M6 prostire se od toplane „Novi Beograd” preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su građevinski, mašinski i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom. 

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju.

BVK

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
13.2 °
11.4 °
71 %
3.1kmh
0 %
Пет
20 °
Суб
14 °
Нед
12 °
Пон
9 °
Уто
4 °