26.4 C
Belgrade

Deseta sednica Skupštine opštine Vračar

U sredu, 9. februara, u svečanoj opštinskoj sali  održana je 10. sednica Skupštine Gradske opštine Vračar, kojom je predsedavao predsednik Skupštine  akademik prof.dr Jovan Hadži Đokić. Prisustvovalo je 45, od ukupno 63 odbornika.

Na sednici je potvrđen mandat odborniku Filipu Dimitrijeviću sa Izborne liste „Aleksandar Šapić – Pobeda za Vračar“.

Odbornici su prihvatili predlog odluke o razrešenju i imenovanju predsednika, zamenika predsednika, članova, zamenika članova, sekretara i zamenika sekretara izborne komisije Gradske opštine Vračar u stalnom sastavu.

Skupština je donela Zaključak o davanju saglasnosti na statut Ustanove kulture „Božidarac – Vračar“ i Odluku o izmeni Odluke o utvrđivanju kriterijuma za nagrađivanje učenika koji su na gradskim ( okružnim ), republičkim, regionalnim i međunarodnim takmičenjima osvojili nagrade. Takođe, na sednici je donet i Program unapređenja socijalne zaštite na teritoriji Gradske opštine Vračar u 2022.godini.

Na sednici , Skupština je donela Zaključak da uputi Policijskoj stanici Vračar Zahtev za dobijanje izveštaja o navodnom masovnom prijavljivanju građana na sledećim adresama na Vračaru: Novopazarska 6 i 43, Maksima Gorkog 23 i Cara Nikolaja 72.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.8 ° C
26.9 °
25.2 °
36 %
4.6kmh
0 %
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
25 °
Уто
27 °
Сре
27 °