12.6 C
Belgrade

Direktori „Beogradskih elektrana” odgovarali na pozive građana

Direktor JKP „Beogradske elektrane” Rade Basta i pet izvršnih direktora ovog preduzeća odgovaralo je danas na pozive građana koji prijavljuju reklamacije Dispečerskom centru.

Kako je saopšteno iz ovog preduzeća, oni su sa Beograđanima razgovarali o razlozima poziva, zadovoljstvu uslugama koje preduzeće pruža, kao i o njihovom mišljenju o mogućnostima unapređenja poslovanja. Ovom prilikom direktori su prijavljivali reklamacije korisnika i upućivali naloge ekipama na terenu kako bi eventualni nedostaci bili otklonjeni u što kraćem roku.

– Želeo sam da se uverim da svi korisnici koji imaju bilo kakav problem u vezi sa grejanjem uvek mogu da dobiju operatere i da prijave reklamaciju. Naši korisnici moraju da znaju da smo moj tim i ja, kao i svi zaposleni u preduzeću, servis građana, da imamo zajedničke interese, te želimo da i na ovaj način osete našu brigu i pažnju – rekao je Basta, navodi se u saopštenju.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...