19.2 C
Belgrade

Dodeljena pomoć socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije danas je uručila pomoć socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica sa prebivalištem/boravištem na teritoriji Savskog venac.

Ispred Opštine pomoć su socijalno ugroženim porodicama uručili zamenik predsednika opštine Uroš Tripković i zamenik načelnice opštinske uprave Vladimir Jovanović.

Prilikom raspodele, u ime Gradske opštine Savski venac prisutnim korisnicima se obratio zamenik predsednika Uroš Tripković koji je istakao da je Opština vodila računa da porodice naših sugrađana-izbeglih i interno raseljenih lica, pomoć dobiju odmah po sprovedenom konkursu, već tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika kada im je ona svakako i potrebna. Ovo je jedna od stalnih aktivnosti koju sprovodimo radi pružanja podrške najugroženijim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije na teritoriji opštine.

Komesarijat za izbeglice i  migracije i Gradska opština Savski venac uspešno sarađuju dugi niz godina kako bi se izbeglicama i interno raseljenim licima omogućio kvalitetniji i bolji život koji zaslužuju svi sugrađani.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
18.3 ° C
18.7 °
16.4 °
81 %
3.1kmh
75 %
Нед
20 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °