34.5 C
Belgrade

Dodeljena pomoć socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije danas je uručila pomoć socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica sa prebivalištem/boravištem na teritoriji Savskog venac.

Ispred Opštine pomoć su socijalno ugroženim porodicama uručili zamenik predsednika opštine Uroš Tripković i zamenik načelnice opštinske uprave Vladimir Jovanović.

Prilikom raspodele, u ime Gradske opštine Savski venac prisutnim korisnicima se obratio zamenik predsednika Uroš Tripković koji je istakao da je Opština vodila računa da porodice naših sugrađana-izbeglih i interno raseljenih lica, pomoć dobiju odmah po sprovedenom konkursu, već tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika kada im je ona svakako i potrebna. Ovo je jedna od stalnih aktivnosti koju sprovodimo radi pružanja podrške najugroženijim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije na teritoriji opštine.

Komesarijat za izbeglice i  migracije i Gradska opština Savski venac uspešno sarađuju dugi niz godina kako bi se izbeglicama i interno raseljenim licima omogućio kvalitetniji i bolji život koji zaslužuju svi sugrađani.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
34.8 ° C
35.7 °
33.5 °
36 %
2.6kmh
0 %
Чет
37 °
Пет
39 °
Суб
34 °
Нед
37 °
Пон
39 °