3.2 C
Belgrade

Dogovorena rekonstrukcija unutarblokovske saobraćajnice ispred Veterinarskog fakulteta

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović danas se sastao sa dekanom Fakulteta veterinarske medicine prof. dr Miloradom Mirilovićem povodom planiranja projekta rekonstrukcije unutarblokovske saobraćajnice u okviru zgrade fakulteta.

Želimo da saradnju sa veterinarskim fakultetom podignemo na viši novi i omogućimo da realizacija popravke unutarblokovske saobraćajnice ulepša prilaz ove obrazovne institucije i doprinese ostvarenju još boljih uslova za dalji napredak u obrazovanju, struci i nauci. Potrebe obrazovnih institucija su uvek na prvom mestu, zbog čega ćemo nastaviti da ulažemo posebne napore u njihovo kontinuirano rešavanje kako bi naši građani živeli bolje i lepše – izjavio je predsednik Opštine.

Rukovodstvo Opštine nastaviće svakodnevno da komunicira i sarađuje sa svim sugrađanima i izlazi u susret njihovim inicijativama, jer samo zajedno možemo da radimo na podizanju životnog standarda na Savskom vencu zaključio je Vidović i dodao da su vrata Opštine uvek otvorena za sve sugestije i predloge kako bismo i ubuduće zajedno činili naš Savski venac uređenim mestom za život.

Razgovoru je pristustvovao i Načelnik odeljenja za projekte razvoja Vladimir Nastić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
mist
3.2 ° C
3.5 °
2.5 °
99 %
3.1kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °