13.9 C
Belgrade

Dom zdravlja Obrenovac bogatiji za dva nova vozila

Dom zdravlja Obrenovac bogatiji je za dva nova vozila. Novo sanitetsko i kombi vozilo doniralo je Ministarstvo zdravlja i Vlada Republike Srbije. Predstavnici Gradske opštine Obrenovac danas su posetili Dom zdravlja Obrenovac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je, da Dom zdravlja Obrenovac raspolaže sa 18 vozila hitne pomoći, što je kako kaže trenutni maksimum u tehničkom smislu.

– Ulaganje u zdravlje građana Obrenovca stalni je posao, a ovo je jedan od segmenata ulaganja u zdravstveni sistem – naveo je Čučković i dodao da je jedan broj lekara iz Doma zdravlja Obrenovac na specijalizaciji urgentne medicine, što će sigurno, unaprediti rad ove ustanove.

Direktor Doma zdravlja Obrenovac Obrad Isailović ovom prilikom, zahvalio je na donaciji Vladi Republike Srbije i Ministarstvu zdravlja.

– Veoma sam zadovoljan što Vlada Republike Srbije, nadležno Ministarstvo i predsednik Republike Srbije prepoznaju probleme sa kojima se mi susrećemo i što su blagovremeno odreagovali na situaciju koja nas je zadesila pojavom pandemije Covid-19. Mi smo zaista imali velikih potreba za prevozom pacijenata, napravili smo par stotina hiljada kilometara u protekle 2 godine, prevozeći pacijente obolele od kovida, ali i ostale pacijente –istakao je Isailović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.4 ° C
13.8 °
11.7 °
82 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
25 °
Пон
26 °