16.6 C
Belgrade

Donacija parkovskog mobilijara

UniKredit banka Srbija donirala je Gradu Beogradu četiri kompleta parkovskog mobilijara (drveni sto sa dve drvene klupe), koje su zaposleni u JKP „Zelenilo – Beograd” postavili u Zvezdarskoj i Bajfordovoj šumi.

Neposredan povod za ovakvu vrstu aktivnosti je taj što UniKredit banka obeležava dvadeset godina poslovanja u našoj zemlji. Kampanja koja simbolično nosi naziv „20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari”, posvećena je temi održivosti i očuvanja životne sredine. Projekat podrazumeva podršku unapređenju očuvanja flore i faune, prirodnih staništa životinjskih vrsta, ali i poboljšanja turističkih kapaciteta i popularizacije zaštićenih područja, te su ovom prilikom Gradu Beogradu i sugrađanima poklonili parkovski mobilijar.

Pored ove donacije, preduzeće je u okviru redovnih aktivnosti postavilo još četiri ovakva kompleta, tako da je sugrađanima za predah i odmor od šetnje ili rekreacije sada na raspolaganju ukupno osam ovakvih garnitura.

JKP „Zelenilo – Beograd” uvek podržava akcije uređenja javnih zelenih površina i raduje činjenica što se sve češće dešava da privatne kompanije svoj važan datum ili jubilej žele da obeleže jednom ovakvom aktivnošću, navedeno je u saopštenju iz ovog preduzeća. 

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °