25.5 C
Belgrade

Donacija parkovskog mobilijara

UniKredit banka Srbija donirala je Gradu Beogradu četiri kompleta parkovskog mobilijara (drveni sto sa dve drvene klupe), koje su zaposleni u JKP „Zelenilo – Beograd” postavili u Zvezdarskoj i Bajfordovoj šumi.

Neposredan povod za ovakvu vrstu aktivnosti je taj što UniKredit banka obeležava dvadeset godina poslovanja u našoj zemlji. Kampanja koja simbolično nosi naziv „20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari”, posvećena je temi održivosti i očuvanja životne sredine. Projekat podrazumeva podršku unapređenju očuvanja flore i faune, prirodnih staništa životinjskih vrsta, ali i poboljšanja turističkih kapaciteta i popularizacije zaštićenih područja, te su ovom prilikom Gradu Beogradu i sugrađanima poklonili parkovski mobilijar.

Pored ove donacije, preduzeće je u okviru redovnih aktivnosti postavilo još četiri ovakva kompleta, tako da je sugrađanima za predah i odmor od šetnje ili rekreacije sada na raspolaganju ukupno osam ovakvih garnitura.

JKP „Zelenilo – Beograd” uvek podržava akcije uređenja javnih zelenih površina i raduje činjenica što se sve češće dešava da privatne kompanije svoj važan datum ili jubilej žele da obeleže jednom ovakvom aktivnošću, navedeno je u saopštenju iz ovog preduzeća. 

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
25.2 ° C
25.9 °
24.7 °
60 %
4.1kmh
40 %
Суб
25 °
Нед
23 °
Пон
17 °
Уто
22 °
Сре
17 °