19.3 C
Belgrade

Donacija parkovskog mobilijara

UniKredit banka Srbija donirala je Gradu Beogradu četiri kompleta parkovskog mobilijara (drveni sto sa dve drvene klupe), koje su zaposleni u JKP „Zelenilo – Beograd” postavili u Zvezdarskoj i Bajfordovoj šumi.

Neposredan povod za ovakvu vrstu aktivnosti je taj što UniKredit banka obeležava dvadeset godina poslovanja u našoj zemlji. Kampanja koja simbolično nosi naziv „20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari”, posvećena je temi održivosti i očuvanja životne sredine. Projekat podrazumeva podršku unapređenju očuvanja flore i faune, prirodnih staništa životinjskih vrsta, ali i poboljšanja turističkih kapaciteta i popularizacije zaštićenih područja, te su ovom prilikom Gradu Beogradu i sugrađanima poklonili parkovski mobilijar.

Pored ove donacije, preduzeće je u okviru redovnih aktivnosti postavilo još četiri ovakva kompleta, tako da je sugrađanima za predah i odmor od šetnje ili rekreacije sada na raspolaganju ukupno osam ovakvih garnitura.

JKP „Zelenilo – Beograd” uvek podržava akcije uređenja javnih zelenih površina i raduje činjenica što se sve češće dešava da privatne kompanije svoj važan datum ili jubilej žele da obeleže jednom ovakvom aktivnošću, navedeno je u saopštenju iz ovog preduzeća. 

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
19.3 ° C
19.8 °
18 °
25 %
7.2kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
22 °
Пет
26 °
Суб
29 °
Нед
23 °

Najnovije

“U prirodu po zdravlje” – Preventivna akcija Doma zdravlja „Voždovac“

Dragi Voždovčani, u cilju prevencije hroničnih, nezaraznih bolesti čiji su uzričnici fizička neaktivnost, pušenje, gojaznost, stres i drugi faktori pozovamo Vas da ovaj vikend...

Za zeleniji Beograd