26.8 C
Belgrade

Donacija „Starih čukaričana“ za Savez obolelih od cerebralne paralize

Sa željom da pomogne onima kojima je podrška najpotrebnija, udruženje „Stari Čukaričanin“, doniralo je invalidska kolica, članovima Saveza za cerebralnu paralizu Grada.

Na predlog i uz podršku opštine, koja kontinuirano pruža podršku Savezu, posebno udruženju na Čukarici koje ima 160 članova, donacija „Starih Čukaričana“ je stigla u prave ruke, jer je potreba za ovakvom vrstom pomoći velika. Vrednu donaciju, uručile su članica Veća GO Čukarica Stana Lukić i predsednica udruženja „Stari Čukaričanin“ Slavica Vilotijević, a na poklonu se, u ime Saveza zahvalila predsednica Dilbera Derajić.

Stana Lukić je podsetila da je opština nedavno učestvovala u akciji „Milion razloga = milion čepova“ u cilju prikupljanja sredstava za opremanje dnevnih boravaka za osobe sa cerebralnom paralizom. „Ovu akciju nastavljamo i dalje, a drago nam je da smo u prilici da pomognemo svima koji svojim humanitarnim aktivnostima žele da se pridruže i daju podršku kvalitetnijem životu osoba sa cerebralnom paralizom. Udruženje „Stari Čukaričanin“ je jedno od najaktivnijih na našoj opštini, koje ni epidemijski uslovi nisu omeli da organizuju brojne humanitarne akcije, kao što je obezbeđenje ove donacije, na čemu smo im posebno zahvalni“,“ rekla je Stana Lukić.

Na vrednom i preko potrebnom poklonu, darodavcima se zahvalila i predsednica Saveza Dilbera Derajić koja je podsetila da je ovakav vid konkretne podrške veoma značajan i da doprinosi kvalitetnijem životu i lakšem kretanju licima sa cerebralnom paralizom. 

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.4 ° C
26.9 °
24.7 °
36 %
6.2kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °