12.6 C
Belgrade

Edukativne radionice „Super pamćenje“ u školi „Đorđe Krstić“

Prva u nizu edukativnih radionica pod nazivom „Super pamćenje,“održana je u školi „Đorđe Krstić“ u Žarkovu. Program se sprovodi u okviru projekta„Znanje na dar-Čukarica 2021“, a  ima za cilj da pomogne deci da nauče kako da  pravilno i koncentrisano uče i  tako ostvare dobar uspeh u školi. Projekat sprovodi „Udruženje Stvaralački centar“ iz Beograda, uz podršku Gradske opštine Čukarica.

Na prvoj radionici, učenici su imali priliku da saznaju kako da sa više pažnje i koncentracije pristupe učenju i nauče tehnike pamćenja i razumevanja koje će im biti od velike koristi tokom školovanja.

Edukativne radionice su namenjene deci četvrtog, petog i šestog razreda i konkretnim savetima, alatima i tehnikama koje će deca naučiti u naredna tri meseca, sa uspehom će ovladati metodama za efikasnije učenje, pamćenje i razumevanje.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light rain
12.6 ° C
12.8 °
12.4 °
95 %
2.1kmh
75 %
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...