-2.2 C
Belgrade

Ekipe „Beogradski vodovod i kanalizacija” zbog blokada ne mogu da otklone kvarove

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” uputilo je izvinjenje svim potrošačima na Novom Beogradu, Zemunu, Surčinu, delovima Cukarice, Rakovice, Voždovca i Borče koji su trenutno bez vode ili osećaju umanjen pritisak vode.

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, ekipe su trenutno nemoćne jer ne mogu da izađu na teren, priđu predmetnim lokacijama sa mehanizacijom i otklone kvarove koji su doveli do prekida u vodosnabdevanju, jer su putevi, mostovi i druge saobraćajnice u glavnom gradu blokirane i neprohodne. Sve dok blokade traju, vodosnabdevanje na ovim lokacijama će biti u prekidu ili će potrošači imati umanjen pritisak vode.

Kontakt centar JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ trenutno beleži povećan broj prijava zabrinutih i uznemirenih građana, a činimo sve da se javimo na svaki poziv i razjasnimo zašto trenutno nismo u mogućnosti da, kao i uvek, u najkraćem roku saniramo svaki kvar.

Izvinjavamo se potrošačima na nelagodnosti i molimo ih za razumevanje zbog novonastale situacije. Izražavamo nadu da će ulice Beograda uskoro ponovo biti prohodne kako bi naše ekipe mogle da dođu do lokacija sa kvarovima i pristupe sanaciji kako bi svi potoršači imali uredno vodosnabdevanje, navodi se u saopštenju.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
overcast clouds
-2.2 ° C
-0.2 °
-4.3 °
85 %
0kmh
88 %
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °
Уто
1 °

Servisne vesti