-2.2 C
Belgrade

Ekipe zbog blokada ne mogu da otklone kvar – hladniji radijatori korisnicima koji se greju iz TO „Novi Beograd”

JKP „Beogradske elektrane” uputilo je izvinjenje potrošačima u Novom Beogradu, delu Zemuna, Bežanijskoj kosi, delu grada u rejonu oko Slavije i delu Senjaka kojima je trenutno hladnije u stanovima. 

Naime, u sistemu su se javili veliki gubici vode, a ekipe za hitne intervencije su u ovom trenutku nemoćne i onesposobljene da na terenu lociraju mesto kvara zbog blokade puteva i mostova, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Kako se navodi, sve dok traju blokade, korisnicima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplotnog izvora TO „Novi Beograd” biće hladniji radijatori jer sistem radi u smanjenom režimu kako ne bi došlo do potpunog isključenja grejanja i „ispada” toplane „Novi Beograd”. 

Telefoni za prijavu kvarova u Dispečekommcentru su „usijani”, ali operateri čine sve da se jave na svaki poziv i objasne korisnicima zašto im je grejanje lošijeg kvaliteta. 

Još jednom se izvinjavamo našim korisnicima i molimo ih da imaju razumevanja zbog nastale situacije. Nadamo se da će beogradske ulice uskoro biti slobodne kako bi ekipe  sa terena našle mesto kvara i kako bi teška mehanizacija mogla da pristupi otkopavanju i rešavanju problema, navodi se u saopštenju.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
overcast clouds
-2.2 ° C
-0.2 °
-4.3 °
85 %
0kmh
88 %
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °
Уто
1 °

Servisne vesti