12.6 C
Belgrade

Evergrin zvezde na Čukarici

Drugi Evergrin Fest održan je u nedelju u Kulturnom centru Čukarica.  Manifestacija, koju su organizovali, Turistička organizacija Čukarica i Tangram Centar, uz podršku GO Čukarica i Ministarstva  kulture, podsetila je prisutne na najlepše kompozicije,  koje odolevaju vremenu.

U punoj dvorani KC Čukarica, publika različitih generacija, pevala je uz Nadu Pavlović, Beti Đorđević, Žarka Dančua, Tanju Banjanin , Bojanu Stamenov i Nemanju Radoševića. Među mnogobrojnim hitovima, slušale su se i pesme: „Potraži me u predgrađu“, „Moj Beograd“, „Stranci u noći“, „Počnimo ljubav iz početka“, „Odiseja“, „Mu Way“…

Prisećajući se i velikih umetnika koji su nas napustili, pala je i poneka, suza dok je voditelj programa, Peđa Milojević govorio „Ne daj se Ines“, pesmu Arsena Dedića.

I ovoga puta, Evergrin Fest i umetnici koji su nastupali, ukazali su i na ugrožene biljne vrste na nacionalnom prostoru (hrast, jablan, pančićeva omorika, tisa, rosulja i ramonda).

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...