2.9 C
Belgrade

FK ”Sloga” obeležava 100 godina postojanja

Fudbalski klub ”Sloga” iz Ratara danas počinje obeležavanje 100 godina od osnivanja. Fudbaleri iz Ratara igrali su prijateljski meč sa FK “Radnički”, a za najmlađe je organizovana pozorišna predstava, dok je završna manifestacija planirana za 19. april. Tada će na igralištu u Ratarima biti odigrana utakmica između domaćina i FK “Partizan” iz Beograda.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je rekao da veliki jubilej tek predstoji.

– To je jedan veliki događaj, pre svega za meštane, ali i za ceo grad kada zna da jedan klub ima takvu tradiciju kakvu imaju Ratari. Meni je drago da se i pored tog jubileja rade krupne infrastrukturne stvari kada je u pitanju sport. Imamo mogućnost da vidimo u ovim prostorijama totalnu rekonstrukciju dve svlačionice, svlačionice za delegate i kompletno renoviranje fasade same zgrade i to je nešto što će omogućiti da se vrate mlade selekcije – izjavio je Stanković i dodao da FK ”Skela” od sutra počinje sa školom fudbala za najmlađe.

– Moram da napomenem da sutra Fudbalski klub ”Skela” revitalizuje školu fudbala. Nadam se da će se to desiti i u Ratarima, pošto ovde ima puno dece i to je naš veliki ponos i nema razloga da ta deca u narednom periodu nemaju sve uslove u svom selu kako bi trenirali – zaključio je Stanković.

Predrag Milivojević, odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac je poručio da je ulaganje u sportsku infrastrukturu ujedno i ulaganje u mlade.

Paketiće za najmlađe meštane Ratara donirala je kompanija ,,MEI TA”.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.9 ° C
3 °
2.4 °
90 %
3.6kmh
75 %
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
9 °
Уто
7 °