21.2 C
Belgrade

GO Lazarevac nagradila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

Danas su u velikoj sali gradske opštine Lazarevac uručene nagrade najboljim učenicima svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije naše opštine. Nagrađeno je 68 učenika, nosioca Vukovih diploma i 14 učenika generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije naše opštine u školskoj 2021 – 2022. godini.

Nagrade najboljim učenicima uručili su predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i članovi Veća GO Lazarevac Rade Mirković i Nikola Marinković.

Na postignutim uspesima tokom dosadašnjeg školovanja i rezultatima na brojnim takmičenjima, u ime GO Lazarevac prisutnim nosiocima Vukove diplome i učenicima generacije, ali i njihovim roditeljima i profesorima čestitao je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i tom prilikom istakao da su ova deca budućnost naše opštine.

Učenici generacije osnovnih škola, pored prigodnih knjiga, dobili su i tablet računare, dok su učenicima generacije srednjih škola uz knjige uručeni i laptop računari.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
21.1 ° C
21.3 °
18 °
85 %
3.1kmh
20 %
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
29 °
Пет
28 °