17.6 C
Belgrade

„Godine ne brojim, ali mi znače“ – muzičko poetsko veče članova udruženja „Stari Čukaričanin“

Upetak, 1. aprila, u Galeriji `73 održano je muzičko poetsko veče članova udruženja „Stari Čukaričanin“, koji su se posle duže pauze ponovo okupili i priredili zanimljiv program. Zajedno sa članovima Udruženja, na scenu su stupili i članovi pevačke grupe „Pohorski đerdani“, koji su im pružili punu muzičku podršku i saradnju. Kao i uvek, program je bio bogat i šarolik i svi prisutni mogli su čuti mnoge poznate taktove i pesme.

„Velika nam je radost što smo upriličili jedno lepo veče članovima Udruženja Stari Čukaričanin kao i njihovim prijateljima. Za sve njih protekle dve godine su bile veoma teške. Zato ćemo se truditi se da večeri poezije i druženja bude više. To je obaveza svih nas koji se bavimo kulturom u lokalnoj zajednici. Pomoći pojedincu da prevaziđe izazove vremena u kome se zadesila cela planeta. Umetnost je zato najbolji čovekov prijatelj“, reči su Mirele Pudar, direktorke Galerije `73, koja je bila domaćin ove večeri.

Ovo je samo jedna u nizu brojnih aktivnosti Udruženja kojim se jasno pokazuje da ni “zlatno doba” nije prepreka da se bude kreativan, aktivan i da se druži.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
17.6 ° C
17.8 °
16.4 °
48 %
4.6kmh
0 %
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
17 °
Суб
11 °
Нед
16 °