12.4 C
Belgrade

Građani Mladenovca dobili još jednu uređenu saobraćajnicu

U toku su završni radovi na kompletnoj rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića u Granicama, u opštini Mladenovac. Na ovoj deonici dugoj tri kilometra, osim rekonstrukcije saobraćajnice, izvedeni su i radovi na proširenju kolovoza i izgradnji novog trotoara čime je rešen i veliki problem bezbednosti saobraćaja. 

Pored radova na asfaltiranju lokalnih puteva u prigradskim i seoskim mesnim zajednicama, u opštini Mladenovac tokom proleća i leta uređene su i kompletno obnovljene dve bitne i izuzetno prometne ulice zajedno sa pripadajućim trotoarima – Ulica Janka Katića, popularni „Bulevar”, i deo obilaznice u Ulici braće Badžak. 

– Nastavljamo s radovima kako bismo Mladenovac iz dana u dan modernizovali i razvijali. Izgradili smo veliki broj trotoara i pešačkih staza u centru grada i prigradskim mesnim zajednicama. Gradimo i obnavljamo objekte mesnih zajednica, vodovodnu mrežu, rekonstruišemo saobraćajnice. Izgradili smo šest dečjih igrališta i nastavljamo dalje dok svaka mesna zajednica u Mladenovcu ne dobije ovakav prostor za igru i zabavu najmlađih. Rešavamo višedecenijske probleme, odgovorno i posvećeno, radi boljeg živoat svih Mladenovčana – naveo je predsednik gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić.

beogradski.rs / GO Mladenovac

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
82 %
2.1kmh
0 %
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °
Уто
27 °