6.8 C
Belgrade

Gradonačelniku Radojičiću uručena zahvalnica povodom zasluga za organizaciju kolektivnog venčanja

Gradonačelniku Beograda prof. dr Zoranu Radojičiću danas je u Starom dvoru uručena zahvalnica povodom zasluga za organizaciju prethodno održanog kolektivnog venčanja. Na platou ispred Skupštine Grada Beograda venčalo se 26 parova, a domaćin kolektivnog venčanja bio je gradonačelnik Radojičić.

Gradonačelnik je ovom prilikom čestitao parovima venčanje i poželo im sve najbolje u životu.

– Grad Beograd bračnim parovima pokazuje da su u Gradu oni koji neguju osećaj zajedništva i koji o njima misle. Drago mi je što ovi mladi ljudi shvataju značaj braka i porodice. Pojedinac ostvaruje sebe u braku i porodici te postiže neke od najvažnijih životnih uspeha i ciljeva – rekao je prvi čovek prestonice.

Gradonačelnik je istakao da je zadovoljan ovogodišnjom organizacijom kolektivnog venčanja i zahvalio svima koji su doprineli da se manifestacija i ove godine održi.

– Hvala svima, a posebno gospodinu Tiviju Melčevu na prilici da organizujemo lepe događaje u Starom dvoru, poput kolektivnog venčanja. Želim da se ovaj projekat nastavi i razvija još dugo godina. Mladencima želim sreću i decu koja će proisteći iz ljubavi krunisane venčanjem. Verujem da će naš Beograd tako biti još lepši i bolji – zaključio je gradonačelnik.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
6.8 ° C
7.6 °
5.7 °
88 %
0.5kmh
0 %
Сре
11 °
Чет
13 °
Пет
17 °
Суб
15 °
Нед
15 °