16.8 C
Belgrade

Gradsko rukovodstvo u poseti GO Čukarica

Gradski menadžer Miroslav Čučković zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Beograda Aleksandrom Savićem i članom Gradskog veća Goranom Spasojevićem posetio je danas Gradsku opštinu Čukarica. Tom prilikom je sa predsednikom opštine Srđanom Kolarićem i njegovim saradnicima razgovarao o razvojnim projektima koji su važni za poboljšanje kvaliteta života građana u ovom delu Beograda.

Na samom početku sastanka predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić izrazio je zadovoljstvo što će sastanci ovakvog tipa doprineti poboljšanju saradnje sa gradskim i republičkim nivoima vlasti, sve u interesu građana.

Na sastanku je bilo reči o rešavanju tekućih problema, realizaciji započetih projekata, ali i o pokretanju infrastrukturnih projekata koji su značajni za razvoj čukaričkih naselja, sa ciljem da se unapredi svaki segment života građana. Akcenat je bio na investicijama i kapitalnim projektima koji su od suštinske važnosti za građane Čukarice, a koji će biti realizovani u narednom periodu.

Dogovoreno je da se sastanci ovakvog tipa kontinuirano održavaju kako bi se redovnom i dobrom komunikacijom ispratila realizacija i ispoštovali rokovi svih projekata koji budu dogovoreni. Cilj budućih sastanaka će biti i iznalaženje zajedničkih rešenja na maksimalnom ubrzavanju procedura za realizaciju tekućih, započetih, kao i planiranih projekata.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.5 ° C
14.6 °
11.5 °
66 %
3.1kmh
0 %
Уто
13 °
Сре
17 °
Чет
18 °
Пет
22 °
Суб
20 °