18.6 C
Belgrade

Humanitarna aukcija Marine Maljković i ambasadorki Instituta za ženski sport

U sredu, 9. juna, sa početkom u 11.45 časova u Galeriji ’73 na Banovom brdu (Požeška 83a) biće održana humanitarna aukcija predmeta koje su donirale naša proslavljena košarkašica i selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković i ambasadorke Instituta za ženski sport.

Na aukciji će biti ponuđene slike naše proslavljene košarkašice Dajane Butulije, kao i predmeti osnivača Instituta za ženski sport Marine Maljković i ambasadorki, a prikipljeni novac biće namenjen za Klinički centar Srbije, Univezitetsku dečju kliniku Tiršova, Institut za mentalno zdravlje, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, Odeljenje za ispitivanje i lečenje bolesti novorođenčeta i Osnovnu školu „Anton Skala“.

Prethodno će u 11.00 časova u Sportskom centru Žarkovo (Prote Milorada Pavlovića 54) biti održan javni čas na kojem će svoje sportske veštine prezentovati polaznice programa Instituta za ženski sport sa svih lokacija u Beogradu, zajedno sa ambasadorkama Sonjom Vasić, Zoranom Arunović i Milicom Mandić.

Događaju će prisustvovati ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
broken clouds
18.6 ° C
19.2 °
17.6 °
40 %
0.9kmh
75 %
Пон
18 °
Уто
22 °
Сре
26 °
Чет
28 °
Пет
27 °