2.5 C
Belgrade

Inspekcija zatvorila gradilište u Humskoj ulici

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vodi postupak inspekcijskog nadzora nad izvođenjem radova u Humskoj ulici broj 10 u Beogradu, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Investitor radova poseduje Rešenje kojim se odobrava uklanjanje objekta, stambene zgrade za kolektivno stanovanje – koji je i uklonio,

Međutim, izvršenim inspekcijskim nadzorom je utvrđeno da je investitor započeo iskop bez građevinske dozvole, na osnovu čega je građevinski inspektor zatvorio gradilište stavljanjem službenog znaka „zatvoreno gradilište“ i postavljanjem posebne trake za obeležavanje zatvorenog gradilišta.

Usled naleta vetra došlo je do obaranja dela ograde, što je uzrokovalo i nedostatak posebne trake za obeležavanje zatvorenog gradilišta. Odmah po sazananju za ovu činjenicu, građevinski inspektor je izvršio inspekcijski pregled i obnovio traku.

Inspekcijski nadzor je dalje u toku, i u odnosu na dalje utvrđeno činjenično stanje, građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove će preduzeti zakonom propisane mere.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °